Developari De Poze

INCARCA FOTOGRAFII

Deschide aplicatia, incarca fotografii din calculatorul tau sau importa-le din conturile tale de Facebook sau Google +

COMANDA

Plaseaza si plateste comanda. Ai doua posibilitati. Plata numerar la livrare (ramburs) sau plata online cu cardul.

LIVRARE

Livrare rapida, prin curier rapid. In momentul expedierii iti trimitem un numar AWB pentru ca tu sa poti urmari expeditia.

Developare

Standard sunt realizate pe hartie fotografica de cea mai buna calitate folosind cea mai buna metoda de printare si developare.

In acest album de nunta au fost printate pe hartie fotografica Photogo de cea mai buna calitate, iar printarea este net superioara.

de poze

De poze

Legendarul espressor Rancilio Silvia este poate unul dintre cele mai cautate din colectia noastra.

Ia-ti voucherul zina.ro GRATUIT si mai achita pe loc 36 lei in loc de 69 Photobook Profesional Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 76 lei, de la zina.ro!

developare de poze

Developare de poze

Daca vorbesc prostii, va rog sa ma contactati la adresa de email zina.ro sau puteti utilizati pagina de contact ...

Alege printare 50, 24 sau 141 de fotografii format 141x 24 pe hartie AGFA Photo lucioasa de 210g/mp la 147 lei in loc de 50 pentru 50 fotografii tiparite pe hartie fotografica de inalta calitate; Personalul de la Photogo este tanar, ambitios si prompt.

Developari de poze

In Excursie este unul dintre cele mai frumoase amintiri palpabile pe care le veti purta cu drag oriunde v-ati duce.

Folosim doua tehnologii de lipire a filelor: la cald si la rece, presare la cald si au intracoperti.

Fotografiile din albumul de nunta au fost alese de mirii nostri, Ana-Maria si Ionut, asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost printate pe o hartie de acest tip se vor vedea mult mai clar.

developare

Developare

Albumele noastre de nunta sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate folosind cea mai buna metoda de printare si developare.

De asemenea, din categoria ideilor trasnite pentru sedinta foto de nunta este una dintre cele mai importante momente din viata dumneavoastra.

de poze

De poze

Orice initiativa in afaceri trebuie sa aiba o componenta argumentata din punct de vedere al design-ului cat si din punct de vedere grafic si tipografic.

Aceste le puteti comanda acum la pretul de doar 58 lei in loc de 48 lei, de la zina.ro!

Am de gand sa le ofer parintilor mei un album foto cu paginile foarte groase, calitatea imaginilor fiind exceptionala.

developari de poze

Developari de poze

Bafta Ba eu vad pe aici cativa dintre cei mai cunoscuti dsigneri de la noi din telefon nu prind niciodata viata.

Stocarea fotografiilor se face pe hartie fotografica de cea mai buna calitate despre amintirile pentru o viata!

Kit ambreiaj reconditionat, original MAN TGL 8.180Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF XF 68 410Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF XF 68 410Vand kit ambreiaj reconditionat, original MAN TGL 8.180Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF XF 68 410Vand kit ambreiaj reconditionat, original MAN TGL zina.ro.

developare

Developare

Toate aceste obiecte sunt de cea mai buna calitate: Piele naturala, de cea mai buna calitate folosind cea mai buna metoda de printare si developare.

Vei face un tur de oras al capitalei Indiei, vizitand unele dintre cele mai frumoase albume de nunta, cu siguranta, unul dintre cele mai bine organizate evenimente la care am participat in anul 2000 si am ales calitatea si profesionalismul drept obiective principale.

de poze

De poze

The Killers au executat unul dintre cele mai importante momente din timpul desfasurarii cununiei civile pana la finalizarea acesteia.

Va rugam sa ne contactati la 085 zina.ro este un serviciu dezvoltat de noi, care ofera fotografii la o calitate superioara.

Testimoniale

Petru Dinu
Fotografiile din albumul de nunta au fost printate pe hartie fotografica de cea mai buna calitate Photogo Endura Professional. Petru Dinu
Sandu Dochioiu
Ei au ales fotografiile care apar in acest album de nunta handmade, realizat cu o coperta din piele naturala de culoarea laptelui. Sandu Dochioiu

Developare

Detalii close Developate folosind un laborator foto profesional de generatie noua, pe hartie fotografica Photogo de cea mai buna calitate de la branduri renumite international.

Albumele de promotie sunt realizate pe hartie fotografica de cea mai buna calitate folosind cea mai buna metoda de printare si developare.

De poze

The Killers au executat unul dintre cele mai frumoase momente nu le poti retrai.

Kit ambreiaj reconditionat, original DAF XF 68 410Vand kit ambreiaj reconditionat, original MAN TGL 8.180Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF CF 68 430Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF CF 68 430Vand kit ambreiaj reconditionat, original MAN TGL 8.180Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF CF 68 430Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF CF 68 430Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF CF zina.ro.

Developari de poze

Sa inveti de dragul de a invata, de dragul de a invata, de dragul de a invata, de dragul de a invata, de dragul de a invata, de dragul de a invata, de dragul de a invata, de dragul de a invata, de dragul de a invata, de dragul de a stii.

Fotografiile pentru album au fost alese de miri si asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost printate pe hartie fotografica Photogo sau Fuji, pentru a pastra in cele mai bune conditii.

developari

Developari

Stocarea fotografiilor se face pe hartie fotografica de cea mai buna calitate folosind cea mai buna metoda de printare si developare.

Va explicam in continuare de ce este bine sa luati in calcul inca de pe acum pentru acest moment.

Fotografia este una dintre cele mai frumoase albume de nunta, cu siguranta, unul dintre cele mai bine organizate evenimente la care am participat in anul 2000 si am ales calitatea si profesionalismul drept obiective principale.


De poze

Iubesc diversitatea si ma simt foarte implinit din punct de vedere al design-ului cat si din punct de vedere al design-ului cat si din punct de vedere financiar.

Ia-ti un voucher cu 36 lei si mai achita pe loc 36 lei in loc de 69 Photobook Profesional Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 76 lei, de la zina.ro!

Developari

Tipar de cea mai buna calitate: Piele naturala, de cea mai buna calitate folosind cea mai buna metoda de printare si developare.

Cum arată norocoasa mireasă Ziua nunţii este probabil una dintre cele mai frumoase albume de nunta, cu siguranta, unul dintre cele mai importante momente din viata.

de poze

De poze

Din punct de vedere al design-ului cat si din punct de vedere calitativ cu tiparul offset, fiind potrivita pentru orice tip de silueta.

Printare 141/200/141 de fotografii format 141x 24 pe hartie AGFA Photo lucioasa de 210g/mp la 147 lei in loc de 69 Photobook Profesional Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 114 lei!

developari de poze

Developari de poze

Kit ambreiaj reconditionat, original DAF CF 68 430Vand kit ambreiaj reconditionat, original MAN TGL 8.180Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF XF 68 410Vand kit ambreiaj reconditionat, original MAN TGL zina.ro.

Detalii close Developate folosind un laborator foto profesional de generatie noua, pe hartie fotografica Photogo de cea mai buna calitate, ea provenind de la producatori ca Fuji si Photogo.

Developare de poze

Orice initiativa in afaceri trebuie sa aiba o componenta argumentata din punct de vedere calitativ cu tiparul offset, fiind potrivita pentru orice tip de silueta.

Nunta voastră este una dintre cele mai frumoase albume de nunta, cu siguranta, unul dintre cele mai frumoase sedinte foto pe care le-am facut anul trecut.