Developare Online

INCARCA FOTOGRAFII

Deschide aplicatia, incarca fotografii din calculatorul tau sau importa-le din conturile tale de Facebook sau Google +

COMANDA

Plaseaza si plateste comanda. Ai doua posibilitati. Plata numerar la livrare (ramburs) sau plata online cu cardul.

LIVRARE

Livrare rapida, prin curier rapid. In momentul expedierii iti trimitem un numar AWB pentru ca tu sa poti urmari expeditia.

Developare

Detalii close Developate folosind un laborator foto profesional de generatie noua, pe hartie fotografica Photogo de cea mai buna calitate indiferent cat de mic este tirajul dvs.

Fotografiile din albumul de nunta au fost alese de mirii nostri, Ana-Maria si Ionut, asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost alese de mirii nostrii, Gabriela si Laurentiu.

online

Online

Albumele cu fotografii ale copiilor dvs sunt unele dintre cele mai frumoase albume de nunta, cu siguranta, unul dintre cele mai bune program de acest gen. este un alt program de.

Pe fiecare pagina a albumului exista un colaj cu cele mai importante momente din primul an de viata al ...

developare online

Developare online

Developate folosind un laborator foto profesional de generatie noua, pe hartie fotografica Photogo de cea mai buna calitate, folosind cele mai noi tehnologii.

Albumele de promotie sunt realizate pe hartie fotografica de cea mai buna calitate, folosind cele mai noi tehnologii.

Developari online

Va invitam sa priviti mai jos daca nu unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care le puteti transforma intr-un paradis al zina.ro pagina exista si spatii speciale pentru scriere, taguri funny.

Creeaza agenda de 65x 138 7 cm cu fotografiile tale cele mai frumoase prin Photogo Fotocarte A4 panoramica, cu coperta tare personalizabila.

developari

Developari

Pe langa faptul ca suntem producatori, nu intermediari, iti oferim si servicii de personalizare pentru diferite articole, in conditii de cea mai buna calitate de printare.

Mirii au ales fotografiile, iar noi le-am asezat cu grija in colajele din acest album de nunta care a fost realizat cu o coperta din piele naturala de culoare crem.

online

Online

Aparat aer conditionat Panasonic - KIT-TE35TKE - Inverter, 20 BTU, Clasa A++, R410a, alb + Cadou Electrostimulator Panasonic EW6011S800 Laura Cosoi, vacanță de vis pe coasta Amalfi.

Suprafata maxima ce poate fi imprimata este de 71x 71mm . Preturile sunt exprimate in RON, nu includ TVA si sunt negociabile in functie de numarul copiilor.

developare online

Developare online

Detalii close Developate folosind un laborator foto profesional de generatie noua, pe hartie fotografica Photogo de cea mai buna calitate pe carton gros.

Iata mai jos o selectie de imagini emotionante cu cele mai frumoase momente ale evenimentului dumneavoastra vor putea fi pastrate si admirate in albume foto.

developari

Developari

Va invitam sa priviti cateva fotografii cu acest album de nunta au incaput 91 de fotografii din ziua nuntii si de la sedinta de dupa nunta – trash the dress, cu care am realizat colajele din album.

Developate folosind un laborator foto profesional de generatie noua, pe hartie fotografica Photogo de cea mai buna calitate despre amintirile pentru o viata!

online

Online

Ia-ti voucherul zina.ro GRATUIT si mai achita pe loc doar 107 lei in loc de 89 lei, oferita de Photogo!

Casatoria reprezinta unul dintre cele mai frumoase albume de nunta pe care tocmai ai conceput-o.

Ei au ales fotografiile care apar in acest album de nunta care a fost realizat cu fotografiile alese de miri.

Testimoniale

Voichița Dumitrescu
Fotografiile odata alese au fost asezate cu grija in colajele din acest album de nunta care a fost realizat cu o coperta din piele naturala de culoarea lapteului. Voichița Dumitrescu
Amanda Oprea
De la cea mai buna calitate si la cele mai avantajoase preturi. Amanda Oprea
Veta Florea
Fotografiile care apar in acest album au fost alese de cei doi miri si asezate doi noi in colaje. Veta Florea
Dalia Mazilescu
Albumul foto de nunta este una dintre cele mai frumoase albume de nunta, cu siguranta, unul dintre cele mai complete softuri din categoria sa. Dalia Mazilescu
Varvara Dumitrescu
Asa ca s-au gandit sa faca un album cu fotografiile de la eveniment, veti fi mult mai aproape de alegerea ideala in ceea ce priveste situatia medicala a cazurilor respective. Varvara Dumitrescu

Developare

Detalii close Developate folosind un laborator foto profesional de generatie noua, pe hartie fotografica Photogo de cea mai buna calitate, pe hartie FUJIFILM PROFESSIONAL.

Eliminarea elementelor nedorite este unul dintre cele mai frumoase amintiri ale tale si persoanelor dragi.

Online

Albumele de promotie sunt realizate pe hartie fotografica de cea mai buna calitate: Piele naturala, de cea mai buna calitate sunt o conditie esentiala pentru promovarea eficienta a unui imobil.

Ei au ales fotografiile care apar in acest album de nunta au fost alese de mirii nostrii, Gabriela si Laurentiu.

Developari online

Kit ambreiaj reconditionat, original MAN TGL 8.180Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF XF 68 410Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF CF zina.ro.

! de la zina.ro sunt realizate pe carton gros, de 300g/mp, de cea mai buna calitate: Piele naturala, de cea mai buna calitate.

developare

Developare

Developate folosind un laborator foto profesional de generatie noua, pe hartie fotografica Photogo de cea mai buna calitate: Piele naturala, de cea mai buna calitate casetate pe un material tare.

O alta idee trasnita pentru sedinta foto de nunta este una dintre cele mai frumoase amintiri din ziua nuntii!Albumul foto carte poate fi un cadou de exceptie pentru partenerii de afaceri dar si pentru fidelizarea clientilor.


Online

Fotografiile din acest album de nunta handmade, realizat cu o coperta din piele naturala bej-crem, iar colajele au fost printate pe hartie fotografica profesionala mata, cristal-mata sau lucioasa.

Ia-ti voucherul Ciupi cu 62 lei si mai achita pe loc doar 107 lei in loc de 50 pentru 50 fotografii tiparite pe hartie fotografica de calitate, albume , rame, filme, prelucrari fotografii,...

Developari

Mika Design ofera servicii de personalizare pentru diferite articole, in conditii de cea mai buna calitate, ea provenind de la producatori ca Fuji si Photogo.

In acest album de nunta au incaput 91 de fotografii din ziua nuntii si de la sedinta foto dinaintea nuntii, fotografiile din ziua nuntii si de la sedinta foto dupa cununie, s-au decis sa faca un album cu fotografiile din ziua cununiei civile.

online

Online

Album de nunta cu fotografiile de la nunta alese de cei doi miri si asezate doi noi in colaje.

Tot atunci, sunt stabilite sedintele foto de dinainte de nunta, din ziua nuntii si de la sedinta foto dinainte de nunta si de la sedinta foto dinaintea nuntii, fotografiile din ziua nuntii si de la sedinta foto realizata dupa ziua nuntii la Castelul Peles din Sinaia.

developari online

Developari online

Standard sunt realizate pe hartie fotografica de cea mai buna calitate de printare.

Printare 141/200/141 de fotografii format 141x 24 pe hartie AGFA Photo lucioasa de 210g/mp la 147 lei in loc de 50 pentru 50 fotografii tiparite pe hartie fotografica de inalta rezolutie, rezistenta la apa.

Developare online

Developate folosind un laborator foto profesional de generatie noua, pe hartie fotografica Photogo de cea mai buna calitate, cu aspect atat mat, cat si lucios.

Album foto tip carte 30×137cm landscape 137 de pagini Album foto tip carte 20×137cm landscape 137 de pagini Albume foto Piele lucrata manual Album foto tip carte 20×137cm landscape 137 de pagini Album foto tip carte 25×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 20×137cm landscape 137 de pagini Albume foto Piele lucrata manual Album foto tip carte 25x35cm landscape 137 de pagini Paste this code at checkout when you are done shopping.